Omvårdnadsförvaltningen, Central förvaltning, Myndighetsutövning

Om oss

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom. Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för omsorg om personer med funktionsnedsättning samt äldreomsorgen. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Vad innebär arbetet?

Ditt uppdrag som administrativ handläggare innebär att utreda behov om färdtjänst. Utredning och dokumentation sker i regionens verksamhetssystem SOFT. Tjänsten innebär även att ge ett administrativt stöd till handläggare för bostadsanpassningsbidrag. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Fujitsu Bab 2. Vid måna av tid kan andra administrativs uppgifter tillkomma.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad och strukturerade och som vill arbeta med att både förvalta rutiner och vidareutveckla samarbete och verksamheten. Du ska klara av att hantera nya uppkomna situationer och se möjligheter vilket är en stor fördel då funktionen innebär arbete som ensamhandläggare. Tjänsten ställer även krav på att du kan utrycka dig väl i tal och skrift. Samverkan och utveckling av din funktion sker tillsammans med avdelningens färdtjänstombud samt med handläggare för bostadsanpassningsbidrag.

Du bör ha socionom eller motsvarande utbildning med inriktning mot äldre och funktionshinder eller annan lämplig utbildning. Vi söker dig som är van att arbeta administrativt och kan uttrycka dig i tal och skrift och du måsta klara av att dokumentera löpande under utredningssamtal. Har du dessutom lång erfarenhet att arbeta med målgruppen äldre och funktionsnedsatta samt tidigare erfarenhet av att utreda färdtjänst kan det vara meriterande. Det är viktigt att du är insatt i åldrandets sjukdomar / funktionsnedsättning och dess konsekvenser för att möjliggöra en adekvat utredning om behov av färdtjänst.

Vi ser gärna att dina starka egenskaper är:

  • Självständighet
  • Stabil
  • Muntlig kommunikation
  • Serviceinriktad
  • Problemlösande analysförmåga
  • Mål och resultatorienterad

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda dig en trevlig arbetsplats med positiva och professionella medarbetare i olika åldrar. Våra lokaler finns i Solna stadshus, centralt beläget och nära allmänna kommunikationsmedel.

Friskvårdbidrag och flexibla arbetstider samt tillgång till gym.

Mer information och ansökan

Anställningens omfattning

Tillsvidare tjänstgöring 100% Tillträde efter överenskommelse dock senast i 1 september 2023.  Vi kommer tillämpa provanställning i 6 månader.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-06-11.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Lön

Månadslön med individuell lönesättning

Kontaktperson

Won Lovén-Bergman chef för myndighetsavdelningen, Won.Loven-Bergman@solna.se

Fackliga företrädare

Vision och SSR kan kontaktas via kontaktcenter tel. 08-746 10 00

Hemsida

www.solna.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform individuell
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/215
Kontakt
  • Won Bergman, 87461557
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Return to job vacancies