Barn- och utbildningsförvaltningen, Skolverksamhet, Ulriksdalsskolan

Är du nyfiken på arbete i skolmiljö och vill vara med och säkerställa en bra skolgång för våra elever i en tid där samarbete är avgörande och där din hjälp gör stor skillnad? Sök då gärna som vikarie till oss på Ulriksdalsskolan! 

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är utbildad barnskötare
  • Du har erfarenhet av arbete i grundskola och fritidshem
  • Du har erfarenhet av att planera och organisera fritidshemsverksamhet utifrån läroplanen samt av samverkan med lärare och föräldrar mm
  •  Du använder IKT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet och den pedagogiska dokumentationen.

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av skolans och fritidshemmets utveckling samt är väl förtrogen med läroplanen. Du arbetar också aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet i fritidshemmet. Som barnskötare i fritidshemmet känner du glädje och lust att följa barns lärande och brinner för att arbeta med kreativa uttrycksformer. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är lugn, stabil och strukturerad.

Vad innebär arbetet?
Du har, tillsammans med övriga pedagoger i fritidshemmet, ansvar för den pedagogiska verksamheten. Du kommer att ingå i ett arbetslag som skall utforma och utveckla verksamheten och lägga en god grund för barnens utveckling. Skolutvecklingen i Solna omfattar språkutvecklande arbetssätt, digitalisering, värdegrund och anpassning av lärmiljön. En viktig del av arbetet är att utveckla det sociala klimatet så att alla elever mår bra och trivs i gruppen.

Vårt erbjudande

Om du är rätt person för oss så kommer du få utvecklas tillsammans med dina kollegor, du kommer kunna ta plats med all din kreativitet och nyfikenhet och du kommer garanterat skratta och få en massa trevliga kollegor. 

Mer information och ansökan     

Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till biträdande rektor Ronny Axberg på ronny.axberg@solna.se. Vi har två tjänster på heltid och två på deltid, samtliga med tidsbegränsad anställning på en termin med chans till förlängning, med tillträde i augusti 2023. Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev snarast möjligt, dock senast den 9 juni 2023, urvalsarbetet kan komma att ske löpande. 

OBS! Om du inte har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret rekommenderar vi att du beställer ett sådant så snart som möjligt då vi behöver se detta innan du kan börja din anställning inom skolan. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/214
Kontakt
  • Ronny Axberg, 087462004
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Return to job vacancies