Omvårdnadsförvaltningen, Humaniora vård & omsorg, Skoga Äldrecentrum

Vill du som arbetsterapeut vara med oss på Skoga äldrecentrum och förgylla våra äldres vardag? Då har vi tjänsten för dig! 

Om oss

Skoga är ett äldreboende som drivs i egen regi av Solna stad. Boendet ligger naturskönt med en härlig trädgård i Huvudsta, Solna. Vår profil är trädgård, natur och utevistelse och vi erbjuder våra boende en omväxlande vardag med såväl individuella som gemensamma aktiviteter. Här finns 100 lägenheter och cirka 120 anställda. Vi har ett stort engagemang i våra boende och vill göra vardagen så bra som möjligt.

Vad innebär arbetet?

Sedvanliga arbetsuppgifter såsom ADL-bedömningar, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, funktions- och aktivitetsbedömningar, handledning av personal i förflyttningsteknik och rehabiliterande arbetssätt. Dokumentation i journalsystem som i dagsläget är Procapita.
Du kommer tillsammans med din kollega ha rehabiliteringsansvar för de boende på Skoga samt för vår korttids- och växelvårdsavdelning. Arbetet består till stor del av teamarbete men du behöver också klara av att arbeta självständigt. 

Vem söker vi?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker en positiv och flexibel person som har ett brinnande intresse för äldre och har en god kommunikativ förmåga samt ett gott bemötande. Du behöver vara strukturerad och bra på att organisera och följa upp ditt arbete, men även vara beredd på att planera om vid förändringar i verksamheten. För att trivas i den här rollen så behöver du tycka om att ta initiativ och sätta igång aktiviteter. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också tycker om teamarbete. 

Utöver ovanstående ser vi att du:

  • Är legitimerad arbetsterapeut
  • Har klinisk erfarenhet och erfarenhet av äldreomsorg är meriterande men inte ett krav
  • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift

 

Vårt erbjudande

Skoga ligger vackert beläget i Huvudsta med närhet till både tunnelbana och bussar. Du kommer att höra till ett fantastiskt team med god sammanhållning.

I tjänsten finns viss möjlighet att forma din egen dag och lägga upp aktiviteter efter intresse. 

Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och möjlighet till semesterväxling.

 

Mer information och ansökan
Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast 7/6-2023.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med provanställning på 6 månader.
Tillträde 1/8-2023 eller enligt överenskommelse.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Rose-Marie Lindberg, enhetschef på 072-583 17 45 eller rose-marie.lindberg@solna.se.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar och vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Lön enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/213
Kontakt
  • Rose-Marie Lindberg, 0725831745
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Return to job vacancies