Barn- och utbildningsförvaltningen

Tallbackaskolan

Tallbackaskolan är en kommunal grundskola i Huvudsta i Solna. Skolan har ca 500 elever. Vi har förskoleklass, fritids och grundskola årskurs 1-9. Vi arbetar i ämneslag och arbetslag och vi ser fram emot att få just dig som kollega! 

Om tjänsten
Vi söker nu en lärare i SV/SO åk 7-9  som kommer att arbeta 55% på Tallbackaskolan. I vår skolutveckling fokuserar vi på tillgänglig lärmiljö och differentierad undervisning samt att vi arbetar kollegialt med utveckling inom betyg och bedömning.

Vem söker vi efter?

  • Du är behörig lärare för årskurs 7-9 i SV/SO med lärarexamen och lärarlegitimation samt har erfarenhet av pedagogiskt arbete.
  • Du är väl förtrogen med LGR 22
  • Din undervisning utgår från vetenskap och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer (didaktisk, emotionell och fysisk). 

Vi söker dig som kan skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar sig i tron om att alla elever kan och vill utvecklas. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du samverkar med dina kollegor, både inom ditt ämne och över ämnesgränserna. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.

Mer information och ansökan 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 55 % med tillträde i och med läsårsstart i augusti. Sista ansökningsdag är 9/6–2023. Vänligen notera att urval och telefonintervjuer kan komma att ske löpande. Vänligen inkom med CV och personligt brev. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till rektor Jonas Lindgren jonas.lindgren@solna.se 

OBS! Om du inte har ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret rekommenderar vi att du beställer ett sådant så snart som möjligt då vi behöver se detta innan du kan börja din anställning inom skolan. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 55 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/209
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb